Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

Τι ψάρια θα πιάσουν?


Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπαίνουν για τα καλά στο κόλπο του CL με εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ανόρθωση (Κύπρος) και Σπάρτα (Τσεχία) αντίστοιχα. Θεωρητικά η τύχη χαμογέλασε στις ομάδες μας αφού υπήρχαν υποψήφιες και πιο δυνατές ομάδες π.χ Αλτέτικο Μαδρίτης. Ρίχνοντας όμως μια γρήγορη ματιά θα δούμε και τις δύο ανέτοιμες και με μεγάλα κενά.
Απο την μια ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στην άμυνα και αυτό το έδειξε σε όλα της τα φιλικά. Απο την άλλη ο Παναθηναϊκός θα τον περίμενε κανείς πιο δυνατό με τις φετινές κινήσεις που έγιναν στην ομάδα. Θα μου πεί κανείς ότι είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε, όμως αυτοί οι δύο αγώνες κρίνουν πολλά. 
Όπως διαβάζω τα 10000 εισητήρια στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" έχουν γίνει ανάρπαστα και οι παίκτες της Ανόρθωσης θα πουλήσουν πολύ ακριβά το "τομάρι" τους. Ο προπονητής τους Τιμούρ Κεσπάγια (γνωστός μας απο το πέρασμα στην ΑΕΚ) δήλωσε "στο γήπεδό μας, παίρνουμε αυτό που θέλουμε". Ο Ολυμπιακός δείχνει να ασχολείται πιο πολύ με το θέμα των μεταγραφών αφού τα περιθώρια στενεύουν και η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.
Η Σπάρτα κέρδισε στον πρώτο αγώνα για το πρωτάθλημα και σίγουρα θα "ζορίσει" την πράσινη αποστολή που με το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα Ντε Σόουζα προφανώς στον πάγκο θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: